fbpx Dry Age: Beef Guide | CHEFistry
Dry Age: Beef Guide
Dry Age: Beef Guide
Κυριακή, 15 Μαρ 2020 | 11:00
Seagull Space Ανδρέου Γεωργίου 42 Θεσσαλονίκη 54627 , Ελλάδα

Η CHEFistry και η Φάρμα Αμαραντίδη, διοργανώνουν σεμινάριο ενημέρωσης στις ορθές πρακτικές ξηρής ωρίμανσης σε Μοσχάρι.

  • Ενημερώνουμε για τη νομοθεσία και την απόφαση του ΕΦΕΤ για τη διαχείριση των προϊόντων ξηρής ωρίμανσης.
  • Προτείνουμε αναλύσεις και βεβαιώσεις που μπορεί να πάρουν τα προϊόντα ξηρής ωρίμανσης
  • Εκπαιδεύουμε στην επιλογή του κατάλληλου ζώου για ωρίμανση.
  • Σχολιάζουμε τις ιδανικές συνθήκες στη φάρμα και το σφαγείο.
  • Ενημερώνουμε για τη σωστή διαχείριση κάθε ψυγείου ωρίμανσης.
  • Προτείνουμε συνθήκες ωρίμανσης (Υγρασία, Ροή αέρα, Θερμοκρασία) είτε για σύντομο ή μεγάλο χρονικό διάστημα. Αναφέρουμε συνθήκες ωρίμανσης (Υγρασία, Ροή αέρα, Θερμοκρασία) που θα μειώσουν την απώλεια βάρους.
  • Προσφέρουμε γευσιγνωσία σε διάφορες κοπές (T-bone, Tomahawk, Sirloin) μοσχαριού Limousine 90 ημερών ωρίμανσης, ψημένες σε κυπριακές ψησταριές της εταιρείας the Foukou Project και χρησιμοποιώντας ελαιόλαδο από την εταιρεία ΚΛΩΝ.

Χορηγοί

Χορηγός επικοινωνίας

Σωματείο κρεοπωλών Ν. Θεσσαλονίκης

Στηρίζουν

Συμμετοχή

  • Early Bird (έως 25 Φεβρουαρίου): 60 ευρώ
  • Βασική Συμμετοχή (από 25 Φεβρουαρίου έως 10 Μαρτίου): 80 ευρώ

Δηλώστε συμμετοχή

Early Bird Συμμετοχή
Τιμή
60,00 €
Συμμετοχή στο τετράωρο σεμινάριο και τη γευσιγνωσία που ακολουθεί