fbpx Dry Age: Beef Guide | CHEFistry
Dry Age: Beef Guide
Dry Age: Beef Guide
Κυριακή, 15 Μαρ 2020 | 11:00
Seagull Space Ανδρέου Γεωργίου 42 Θεσσαλονίκη 54627 , Ελλάδα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

H CHEFistry ανακοινώνει ότι λόγω υψηλής μεταδοτικότητας του κοροναϊου και σε συμφωνία με τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας, το σεμινάριο Dry Age: BEEF GUIDE της 15ης Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας.

Διατηρώντας το αίσθημα ευθύνης προς τους συμμετέχοντες, ενημερώνουμε ότι σύντομα θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής εντός Μαϊου.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

...

Η CHEFistry και η Φάρμα Αμαραντίδη, διοργανώνουν σεμινάριο ενημέρωσης στις ορθές πρακτικές ξηρής ωρίμανσης σε Μοσχάρι.

  • Ενημερώνουμε για τη νομοθεσία και την απόφαση του ΕΦΕΤ για τη διαχείριση των προϊόντων ξηρής ωρίμανσης.
  • Προτείνουμε αναλύσεις και βεβαιώσεις που μπορεί να πάρουν τα προϊόντα ξηρής ωρίμανσης
  • Εκπαιδεύουμε στην επιλογή του κατάλληλου ζώου για ωρίμανση.
  • Σχολιάζουμε τις ιδανικές συνθήκες στη φάρμα και το σφαγείο.
  • Ενημερώνουμε για τη σωστή διαχείριση κάθε ψυγείου ωρίμανσης.
  • Προτείνουμε συνθήκες ωρίμανσης (Υγρασία, Ροή αέρα, Θερμοκρασία) είτε για σύντομο ή μεγάλο χρονικό διάστημα. Αναφέρουμε συνθήκες ωρίμανσης (Υγρασία, Ροή αέρα, Θερμοκρασία) που θα μειώσουν την απώλεια βάρους.
  • Προσφέρουμε γευσιγνωσία σε διάφορες κοπές (T-bone, Tomahawk, Sirloin) μοσχαριού Limousine 90 ημερών ωρίμανσης, ψημένες σε κυπριακές ψησταριές της εταιρείας the Foukou Project και χρησιμοποιώντας ελαιόλαδο από την εταιρεία ΚΛΩΝ.

Χορηγοί

Χορηγός επικοινωνίας

Σωματείο κρεοπωλών Ν. Θεσσαλονίκης

Στηρίζουν

Συμμετοχή

  • Early Bird (έως 29 Φεβρουαρίου): 60 ευρώ
  • Βασική Συμμετοχή (από 1 έως 10 Μαρτίου): 80 ευρώ

Δηλώστε συμμετοχή

Βασική Συμμετοχή
Τιμή
80,00 €
Συμμετοχή στο τετράωρο σεμινάριο και τη γευσιγνωσία που ακολουθεί
Μη διαθέσιμο