Τα Προϊόντα και οι Υπηρεσίες μας

Η καινοτόμος προσέγγιση μας αναδεικνύεται μέσα από τρεις κατηγορίες:

  1. Τα καινοτόμα ‘’λειτουργικά’’ μας τρόφιμα, μία σειρά προϊόντων Α’ κλάσης με εκλεπτυσμένη αισθητική, άριστο αποτέλεσμα γεύσης και χρήση υλικών της Ελληνικής βιοποικιλότητας.
  2. Την πρωτοπόρα ‘’καινοτόμο’’ μας κουζίνα που εστιάζει στη διάδοση των επιστημονικών γνώσεων σχετικά με τις μαγειρικές τεχνικές και τις γαστρονομικές αξιώσεις μέσω διαδραστικής on site και on line εκπαίδευσης. Απευθυνόμαστε σε επαγγελματίες, σεφ λάτρεις της κουζίνας, με στόχους τη σωστή εκμάθηση των μαγειρικών τεχνικών και όχι απλά την παρουσίαση/δημιουργία πιάτων, αλλά και την εξοικείωση με τις μοντέρνες μεθόδους μαγειρικής.
  3. Τη ‘’βρώσιμη’’ μας επιστήμη, τη σειρά προϊόντων πρώτων υλών μας σε μορφή πούδρας. Μερικά βασίζονται σε υπολείμματα τροφής (food waste) και θα πωλούνται σε καταστήματα delicatessen.

 

Η προσέγγισή μας εστιάζει στην προστιθέμενη διατροφική αξία των τροφίμων και κατ’επέκταση στις ευεργετικές τους ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό και όχι μόνο στην αισθητική και γευστική τους πτυχή. Επιπλέον, δημιουργούμε νέες υφές μελετώντας τις φυσικές και χημικές ιδιότητες των συστατικών και σχεδιάζοντας, από αυτές, νέες πρωτότυπες γαστρονομικές συνταγές.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνεργασίες

Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Τμήμα Χημείας

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Τμήμα Χημικών Μηχανικών

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων

Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών

Ινστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας