Dry Age: Revolution
Σεμινάριο DRY AGE: Revolution

H CHEFistry, σε συνεργασία με τη σχολή MEATPRO και το κρεοπωλείο Carnicero , διοργανώνουν ένα ανανεωμένο σεμινάριο για τη ξηρά ωρίμανση του κρέατος.

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα έχουν την ευκαιρία να πληροφορηθούν για τα ακόλουθα:

  • Προτεινόμενες συνθήκες για τη σύντομη (έως 30 ημέρες ), για τη μέση (έως 60 ημέρες), και για τη μακροπρόθεσμη ξηρή ωρίμανση του κρέατος
  • Κατάλληλες κοπές ξηρά ωριμασμένου κρέατος
  • Τρόποι μαγειρέματος (Sous Vide, Sashimi, Tataki)

Επιπλέον, το σεμινάριο θα περιλαμβάνει και γευστικές δοκιμές.

Στο τέλος του σεμιναρίου θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019, 11:00-16:00.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής

SHARE