fbpx Masterclass: The art of smoking | CHEFistry
Smoking Products
Masterclass: The art of smoking

Η σύγχρονη τεχνολογία και η τεχνογνωσία σε συνδυασμό με την εμπειρία και το μεράκι των σεφ, διαμορφώνουν ένα ταξίδι στο κόσμο του καπνίσματος, όπου τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και η πλούσια γεύση του καπνιστού αναδεικνύονται μέσα από επιστημονικά σχεδιασμένη μεθοδολογία.

Στο σεμινάριο επικεντρωνόμαστε:

  • Κάπνισμα χοιρινού, κοτόπουλου και λουκάνικου
  • Προετοιμασία κρεάτων για κάπνισμα (επιλογή μεταξύ μαρινάδας και άλμης, επιλογή κατάλληλης μαρινάδας και άλμης)
  • Προετοιμασία και παρασκευή λουκάνικου
  • Βιοχημεία και μικροβιολογία κρέατος
  • Χημικά φαινόμενα στην προετοιμασία και στο κάπνισμα
  • Θεωρία καπνίσματος, tips στους εκπαιδευόμενους

 

To σεμινάριο απευθύνεται σε: Chef, μάγειρες, σπουδαστές μαγειρικής, ιδιοκτήτες και στελέχη επιχειρήσεων εστίασης, και γενικότερα σε όσους θέλουν να μάθουν να παρασκευάζουν και να καπνίζουν αλλαντικά (απάκι, σύγκλινο, μπέικον).

Το σεμινάριο έχει διάρκεια 5 ωρών και συμπεριλαμβάνει 4 πρακτικές εφαρμογές με συνταγές και παρουσίαση καπνίσματος σε φούρνο καπνίσματος.

Στο τέλος χορηγείται βεβαίωση εκπαίδευσης και σημειώσεις μαθήματος βασισμένες σε επιστημονικά δεδομένα με συνταγές καπνιστών αλλαντικών.

Εισητήρια μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της σχολής "Μαθήματα Μαγειρικής".

Βρείτε Εισητήρια

SHARE