fbpx The Science & Art of Modern Gastronomy | CHEFistry
Modern Gastronomy
The Science & Art of Modern Gastronomy

Η CHEFistry ανακοινώνει, σε συνεργασία με τη σχολή "Μαθήματα Μαγειρικής", το διήμερο Masterclass “Τhe Science & Art of Modern Gastronomy”.

Στο Masterclass θα αναλυθούν οι τεχνικές:

  • Λυοφιλίωση
  • Σφαιροποίηση
  • Ζελατινοποίηση
  • Χρήση υγρού αζώτου
  • Απόσταξη

Το επιστημονικό πρόγραμμα αποσκοπεί στην κατανόηση των ανωτέρω τεχνικών, στην εκπαίδευση στο συνδυασμό γεύσεων και ταίριασμα υλικών και στην κατανόηση των μηχανισμών της φυσιολογίας της γεύσης.

Ημερομηνία και ώρα

24/02/2020 & 25/02/2020 | 10:00 - 15:00

Το κόστος συμμετοχής για το διήμερο Masterclass είναι 200€. Κρατήσεις θέσεων γίνονται μέσω της ιστοσελίδας της σχολής "Μαθήματα Μαγειρικής".

Βρείτε Εισιτήρια

SHARE