fbpx Masterclass: Bakery Science | CHEFistry
Bakery Science
Masterclass: Bakery Science

Πώς φουσκώνει το ψωμί; Γιατί πρέπει να ξεκουραστεί; Πώς αποκτά μοναδική γεύση και υφή;

Η χημική αντίδραση της ζύμωσης, γνωστή στον άνθρωπο απο την αρχαιότητα, έχει εξελιχθεί στο πέρασμα των χρόνων σε τέτοιο βαθμό, ώστε τα αποτελέσματά της στο χώρο της αρτοποιίας να είναι εντυπωσιακά.

Το επιστημονικό σεμινάριο της CHEFistry, σε συνεργασία με τη σχολή "Μαθήματα Μαγειρικής", έχει σκοπό να διδάξει το σύγχρονο μάγειρα, αρτοποιό, αλλά και κάθε λάτρη της αρτοποιίας. Μέσα απο την επιστημονική κατανόηση της διαδικασίας αρτοπαρασκευής, αναδεικνύεται μια πρωτοποριακή τεχνική που επιτρέπει τη δημιουργία εύγεστων, πρωτότυπων και υγιεινών παρασκευασμάτων.

Το σεμινάριο έχει διάρκεια 5 ωρών. Θα λάβουν χώρα οι ακόλουθες παρασκευές:

  • κριτσίνια με γεύση λαχανικών
  • ψωμί για κουβέρ
  • ψωμί από προζύμι
  • παρασκευές με χρήση άλλων αλεύρων

 

Στο τέλος του masterclass θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης, σημειώσεις μαθήματος και ηλεκτρονικό βιβλίο με 10 συνταγές.

Ημερομηνία και ώρα σεμιναρίου

18/03/2020 | 10:00πμ

Το κόστος συμμετοχής στο Masterclass είναι 100€. Κρατήσεις θέσεων γίνονται μέσω της ιστοσελίδας της σχολής "Μαθήματα Μαγειρικής".

Βρείτε Εισιτήρια

SHARE