fbpx Κάπνισμα και μαρινάδες για σεφ | CHEFistry
Smoked products
Κάπνισμα και μαρινάδες για σεφ

Το κάπνισμα κάνει καλό! Λύστε την εξίσωση της μαρινάδας.

Η CHEFistry σε συνεργασία με το IEK DELTA διοργανώνουν το απόλυτο σεμινάριο σχετικά με το κάπνισμα και τις μαρινάδες κρέατος.

Οι συμμετέχοντες, μάγειρες, chef, σπουδαστές θα διαδαχθούν πάνω στις παρακάτω ενότητες:

  • Κάπνισμα κρέατος χοιρινού, μοσχαριού, κοτόπουλου και λουκάνικου
  • Συνδυασμός τεχνικών Sous Vide & Καπνίσματος
  • Προετοιμασία κρεάτων για κάπνισμα (επιλογή μεταξύ μαρινάδας και άλμης, επιλογή κατάλληλης μαρινάδας και άλμης)
  • Προετοιμασία και παρασκευή λουκάνικου
  • Προετοιμασία και παρασκευή αλλαντικών
  • Βιοχημεία και μικροβιολογία κρέατος
  • Χημικά φαινόμενα στην προετοιμασία και στο κάπνισμα
  • Θεωρία καπνίσματος, tips στους εκπαιδευόμενους

 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε Chef, μάγειρες, σπουδαστές μαγειρικής, ιδιοκτήτες και στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.

Στο τέλος του σεμιναρίου χορηγείται βεβαίωση εκπαίδευσης και σημειώσεις μαθήματος βασισμένες σε επιστημονικά δεδομένα, πίνακας με προτεινόμενους χρόνους και ποσότητες άλατος ανάλογα το τρόφιμο και 20 ενδεικτικές συνταγές.

Ημερομηνία και ώρα σεμιναρίου

30 & 31 Μαρτίου 2020 | 10:00 - 16:00

Κρατήσεις θέσεων γίνονται μέσω της ιστοσελίδας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Βρείτε Εισιτήρια

SHARE